fremmerlasse.dk

Til nye på siden

fremmerlasse.dk  -  Min optagelse gik Verden rundt:

I september 2012 optog jeg Frem's kamp i Birkerød. I den kamp scorede vores målmand et af historiens bedste fodboldmål og det gik verden rundt. Den blev vist på TV og Netaviser i hele verden og alene på min egen Youtube kanal, er den set 3.500.000 millioner gange.

Lasse Kellerups Youtube Kanal: www.youtube.com/user/frem66kubrick

Medier fra hele Verden bragte målet og her er 2 hjemlige eks. fra TV2 og Ekstra Bladet:

http://sport.tv2.dk/fodbold/2015-08-12-flere-danske-maalmandsmaal-se-tre-vanvittige-af-slagsen

Saksesparksmålet der blev vist i hele verden.

Kanalsport interviewer Lasse

kanalsport.dk - spørger til min optagelse af sakseparksmålet.

Jeg hedder Lasse Kellerup og har lavet denne hjemmeside. Jeg har været fremmer hele livet og optager 1. holdets kampe. Du vil kunne se mange kampe, mål og spillere, men i ligeså høj grad focuserer jeg på det sociale liv der er i og omkring Boldklubben Frem. De mennesker og den kultur der er......er noget ganske særligt.

Formålet med denne side er primært at promovere Boldklubben Frem. I denne periode hvor medierne ikke har det store spotlys rettet imod verdens bedste klub, vil jeg optage og dokumentere alt det fantastiske der udspringer fra denne klub. Mine film ses af fremmere, men også fans fra andre klubber er inde på min hjemmeside og kigge, ligesom mange andre klubber også har lagt mine film på deres hjemmesider.

Eks. er Roskilde FC, B93, BSV, Rishøj, Svebølle, FC Helsingør etc.

Filmene vises i følgende medier:

Kanalsport. Særligt til deres program Ligabold har jeg leveret mange indslag.

Eks. på min optagelser i Ligabold. Hele 7 syv minutter (11.30-18.30).

ValbyBladet. Min optagelser af Frem's kampe indsættes på avisens hjemmeside

Eks. fra ValbyBladet. Her min optagelse af Thomas Krause mål brugt i ValbyBladet.

Men også alle andre medier i Danmark (aviser som TV stationer) har vist mine film eller haft link til dem. TV2, DR, Jyllandsposten, EB, BT osv.

Anerkendelse:

A)  Modtagelse af BK Frem Supports ærespris 2012 for mine optagelser: http://www.fremmerlasse.dk/54711876

B) I BK Frem er vi super glade for Lasse Kellerups video reportager fra kampene, derfor kan man nu finde udvalgte videoer under førsteholdet. (BK Frems hjemmeside 15/9 2013). http://bkfrem.dk/default.asp?vis=nyheder&id=2992

C)  Kommentar fra Frems anfører(Klavs Storm Svendsen): Hej Lasse. Tak for de pæne ord og stor ros for dit engagement i at lave videoer og brede viden på video omkring kulturen i Frem. Jeg er ked af at jeg ikke lavede et mål som Jakob Køhler eller Thomas Krause. Men forhåbentligt laver jeg et mål på old boys:-) endnu engang tak for alle de videoer du laver, ved det tage tid at redigere, men der bliver sat pris på det! (Facebook 21/6-2013)

D)  Udtalelse fra BK Frem Support: BK Frem vil også gerne sige en stor TAK til Lasse Kellerup for det store arbejde med at optage videoer fra sæsonens højdepunkter med videre. Lasse’s videoer kan genses på www.fremmerlasse.dk (BK Frem Supports Nyhedsbrev 1/7-2013)

E) Stemningsvideoer - Klubben har en uvurderlig person der indsamler kildemateriale der kan genses om rigtig mange årtier, og her på hjemmesiden vil vi forsøge at ligge link op til de fantastiske klip der bliver taget af supportere før, under og efter kampen samt ikke midst nogle fantastisk actionklip fra kampene med masser af mål. (BK Frems hjemmeside  16/8 2013) http://www.bkfrem.dk/default.asp?vis=nyheder&id=2950

STØT mig og videoarbejdet i Frem !

Jeg modtager ikke penge fra Frem for at filme og jeg bruger en del af mine egne penge på at optage alle Boldklubben Frems kampe. Jeg har brug for støtte til teknikken & udgifter såsom: transport, batterier, mikrofon, kamera, udgifter til hjemmesiden osv. Så kontakt mig, hvis du vil støtte og jeg er MEGET glad for støtten fra ovenstående i rødt og blåt. Jeg filmer mest 1.senior i Frem, som udgør ca. 90 % af alle mine videoer, men jeg laver også film med eks. ungdomsholdene i verdens bedste klub.

Telefon:    20 11 66 49 

Kontakt mig og vi finder en løsning.

Lasse Kellerup

Nyeste kommentarer

18.11 | 22:11

Kære alle 3.....I er de bedste....elsker Jer. Far.

16.11 | 11:50

jeg synes det er en rigtig god side og jeg kan ikke tro at du er ham i billedet....

25.08 | 20:41

Fed side, en ægte klub med ægte fans!

12.04 | 02:15

Jeg savner og elsker Jer Dunja og Wilja :)